Find de bedste micro blink til put and take på tilbud her

opdateres løbende! 

Fiskeri med micro blink i put and take, er blevet meget populært og er ikke længere kun forbehold eliten, som har dyret dette fiskeri længe. De fleste grejproducenter har nu microblink til fiskeri efter ørred i deres varesortiment. Fiskeri i put and tage med micro blink kan være uhyre effektivt. Her på siden kan du finde generel information om fiskeri med microblink og finde de bedste og billigste microblink til put and take fiskeri. 

Populære microblink til put and take

Fishdeal har fundet de bedste microblink til de bedste priser og tilbud. Vi har samlet alle de gode mærker, som Fidusen, Akkoi, Præsten, FTM, GUNKI, Berkley, Snapper, Stripper, Rapture, Fishnote, Troutbite og mange flere.  

Fidusen blink og Fidusen slim

Fidusen er et populært microblink til fiskeri i put and take. Mestre du at fiske med en fidus, så skal fisken nok komme i hus! Det sider deres testfiskere i hvertfald selv. Fidusen vejer cirka 3 gram, hvilket betyder den høre under kategorien microblink. Fidusen er primært til fiskeri i put and take, men kan også fange havørred op kysten efter et bombarda flåd.  Fidusen skal fiskes meget langsomt. Rammer du den perfekte langsomme hastighed, så vil blinket vippe helt perfekt og ville kunne lokke de fleste sultne ørred til at hugge. 

Fordele med Fidusen blink:

Den lave vægt gør det muligt at have en lav indspinningshastighed. 

Den brede profil vipper godt i vandet.

Ulemper med et blink fra præsten og Fidusen:

Krogene er ikke specielt gode og bør skiftes. Du skal holde hårdt mod hårdt hvis du ikke skal midste krogholdet. 

Bloody spoon og bloody blade microblink fra Quantum

Quantum fra den store fiskegrejs producent Zebco har under deres tidligere brand Magic Trout lavet en række af gode UL blink, som kommer i fede farver. Disse blink kommer i en stor variation af størrelser og form. De kan både fiskes efter bombarda, ghosttubes, glasflåd og direkte på Ul fiskestangen. 

Berkley Masu, Area og Roru Microblink

Berkey er producenten bag powerbait, som er et verdenskendt brandt. I Danmark er powerbait mest kendt som ørreddej og har været på markedet i 30år. Som noget nyt har Berkley lanceret en serie af fede UL blink til ørredfiskeri i put and take. Disse microblink kommer i mange forme og farver. De mest velkendte er Berkley Masu, Area og Roru blinket. Disse  blink er uhyre effektive til træge fisk. Deres lille størrelse betyder du nemt kan liste ding ind på sky fisk eller lettere overtale jagende stimer af ørred til at hugge.  Berkley microblink vejer fra 2,5gram til 4,5gram og kan derfor afdække de fleste situationer i de danske ørredsøer. 

Snapper blink fra Hansen (Kent Andersen)

Snapper blinket er opfundet af den danske kending Kent Andersen, som også er manden bag blinket Stripper, Den stive, Mush gennemløber og Fight blinket. Snapper blinket kommer i både 7gram og 4gram. Med disse 2 blink i grejæsken kan du altid finde en størrelse, som passer til dagen. Blinkene har en super effektiv gang i vandet og den populære hvide farver kan næsten altid fange fisk. Finder du fiskene og den perfekte indspinningshastighed, vil du hurtigt mærke interessen fra de sultne fisk. Nogle gange kan man også finde kopier af den originale Snapper, som går under navnet Hansen. Hansen har købt rettighederne til at producere og sælge samme blink, som Kent Andersen producere. Den originale snapper er et MUST i grejkassen! ,

Stripper blinket til fiskeri i put and take

Stripper blinket kan meget mere end blot fange havørred! Faktisk så er både 12,7 og 4gram også gode i put and take. Især både 7grams og 4 grams er rigtig gode i de almindelige put and take søer. Du kan helt sikkert både fange regnbueørred, bækørred, tigerørred, guldørred og kildeørred med stripper blinket. Igen har Kent Andersen overgået sig selv og lavet et blink, som i over årtier har skovlet fisk på land. Både på kysten og i put and take søen har Stripper blinket leveret flotte fangster og det vil det også gøre mange år endnu!  Endu et blink du bør have i grejkassen. 

Toby blinket fra Abu Garcia

Toby blinket er en gammel kending! Faktisk går det også mange årtier tilbage. Jeg husker allerede mit første bekendtskab til det, som barn. Jeg var ude og fiske i put and take og min side mand fra Vietnam skovlede fisk op. Jeg stod med en vibrax Spinner og havde fanget et par stykker. Jeg gik over for at kigge hvad han fiskede med.  Manden viste mig et 7grams Toby blink i farven blå. Jeg mødte den samme mand flere gange ved søen og igen fangede han fisk på sit elskede Toby Blink. Når alt andet fejler, så bør man ikke tøve med at afprøve dette semi ukendte UL retroblink!

FTM Hammer microblink

FTM har produceret blinket Hammer, som har en meget speciel rullende gange i vandet og virker aller mest, som en hundestejle der er gået i panik! Måske dette er hemmeligheden bag den effektive storfange i de danske put and take søer.  Hammer blinket er lavet i både 2,4gram og 3,2gram. De kommer i de mest traditionelle farvers om sort gul og sort orange. Der er lavet en masser andre effektive farver kombinationer i Hammer blinket, som bør testes af i den lokale put and take. 

Rapture

Rapture har lavet

Rapture Xonar 2,2gr

Rapture Native Spoon 2,6gr

Rapture Sysma 2,6gr

som alle er super fede og effektive mikroblink, der er skabt til at fange ørred i de danske put and take søer. De kommer i masser af fede farver og størrelser, så du nemt kan afdække hvilken farve eller form fiskene vil have den dag. Husk at anvende en rigtig god UL fiskestang, hvis du vil hjælpe sig selv til bedre og mere præcise kast! 

Alle de mest populære microblink samlet et sted!

Vores ekspert har testet en række UL blink i put and take, og har fundet nogle af de aller bedste til fiskeri i put and take. Se det store udvalg af microblink her. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *