Køb dine næste polaroid solbriller på tilbud og giv dig selv en stor fordel. Ikke nok med at du spare penge ved at købe dine fiskebriller på tilbud, så får du også mere for pengene. Der er ofte gode rabatter at hente når der er tale om de lidt dyre kvalitets polaroid solbriller, da butikkerne kæmper om sælge til den bedste pris. Der er ofte også penge at spare hvis man ikke køber de lidt for billige fiskebriller, men investere i nogle kvalitets fiskebriller, da disse holder længere og giver generelt et bedre resultat.

Artiklens indhold
polaroid solbrille gedde
img

Hvad er polaroid solbriller?

Polaroid solbriller er solbriller med såkaldt polariserede glas, der har den gode egenskab, at de fjerner op til 99,9 % af den genskin, du kan opleve fra overflader som vådt asfaldt, sne eller vandoverfalden. Denne egenskab gør polariserede solbriller særlig velegnet til kørsel i bil, sejlads eller lystfiskeri.

Solbriller med polariserede glas neutraliserer de ubehagelige refleksioner fra vandoverflader, våd asfalt og sne. Teknisk set er det kun det horisontale lys, som elimineres og det brugbare lys slipper igennem til øjet.
Dette resultere i et blændingsfrit syn med naturlig farvegengivelse og en god kontrast. Denne egenskab er en klar fordel sammenlignet med almindelige solbriller.

Polaroid solbriller til Lystfiskeri og sejlads

Det anbefales at anvende polaroid solbriller, hvis man er lystsejler eller lystfisker, da det polaroide glas fjerner det overfalde genskin og de refleksioner, som solen skaber på vandoverfladen.

Hvorfor polaroid solbriller?

Det store spørgsmål er nok mere hvorfor ikk? Ikke nok med disse solbriller fjerne ireterende genskær, så har de en endnu mere nyttig funktion, nemlig at beskytte noget at de vigtigste for os mennesker i naturen, SYNET! De polaroide solbriller beskytter dine øjne mod de skrappe UV stråler og sikre du ikke skulle få sand, støv , kroge og andet snavs i øjet.

Fiskebriller der bare virker

Hvorfor bruge fiskebriller til lystfiskeri, som tidligere nævnt beskytter de dine øjne, men hvad lige angår lystfiskeri, så kommer der en funktion, som er så genial at flere put and take søer endda har forbudt anvendelsen af disse fiskebriller. Man kan nemlig spotte sine fisk. Slut med at fiske i blinde, men med lidt øvelse lære man at anvende sine fiskebriller, som et redskab til at fange flere fisk. Kan du se fisken kan du i princippet fange den. Jo flere gange du kan præsentere din agn for fisken jo større chance er der for at fisken hugger. Fiskebrillerne øger dit synsfelt under overflades, da du kan se hvad der sker lige under vandoverfalden.

Bedste polaroid briller til fiskeri

Der findes mange gode mærker af fiskebriller, men den største er klart Wiley X, som ikke bare laver gode fiskebriller, men en solbriller der beskytter dig mod elementerne! De er nemlig godkendt som sikkerhedsbriller og må ikke forvrænge dit syn det mindste! Hvilke man vil opleve ved de billigere polaroid solbriller. Du vil ofte opleve hovedpine, trykken på hovedet eller direkte forvrængning af virkeligheden. Alt dette slipper du for hvis du investere i top solbrillerne fra Wiley X. Uden at sætte hoved på blokke, så er det praktisk talt næsten umuligt at knække en linse fra Wiley X med de bare næver.

Hvilke polaroid solbrille mærker er der?

Der findes som nævnt mange gode mærker af polaroid solbriller til fiskeri og udover top klasse fiskebrillerne / sikkerhedsbrillerne findes der mærker som Leech, Rapala, Orvis, Savage Gear, Casta Del mar, Greys, Hurricane, xstream og Lenz!
Er man ikke til de top lækre Wiley X, så er fiskebriller fra både Greys, Costa Del mar, Orvis og Lenz nogle habile bud på et godt sæt fiskebriller.

Hvilket farve skal glasset være på polaroid solbriller ?

Skal man være helt nørdet og toptunet til at fange fisk, så har farven af glasset også betydning for udsynet. Her er det vigtigt at bemærke at det er farven, som man ser indefra når man har solbrillerne på. Nogle Polaroid solbriller har nemlig en spejlbelægning, som giver linsen en farve set udefra, men den farve har ikke nogen betydning for egenskaberne. Det er kort sagt farven af linsen set indefra der afgør hvilke farve linsen har. Der findes man typer af linser og i mange forskellige farver og nuancer. Linsernes farve har en betydning for hvor effektivt støj fjernes og man ser det klare billede under alle lysforhold.

Polaroid brille med grønne linser - allround

De grønne linser er en mix af de brune og grå linser, som giver et meget naturligt farvespil. Denne linse er et fint valg til som allround fiskebrille.

Polaroid brille med brune linser - allround

Fiskebriller med brune linser minder meget om fiskebriller med gule linser og bibeholder mange af de gode funktioner, som fiskebriller med gule glas giver. Det brune glas giver et varmt lys og er perfekte ud på de sene eftermiddage.

Polaroid brille med gule linser - populær

Fiskebriller med gult glas er nok nogle af de solbriller der er købt flest af til lystfiskeri. De gule glas giver et behageligt blødt lys, som giver varme og er super gode under lidt dæmpede lysforhold. Det er effektive til tidligt morgenfiskeri eller hvis man skal på aftentur i åen eller put and take søen. De gule linser skaber en større kontrast og lukker mere lys ind.

Polaroid brille med blå linser - populær

Polaroid solbriller med blå glas er nogen af de mest populære, da både farven er behagelig og tidløs. Fiskebriller med blå glas giver et mere koldt lys og perfekte til de dage hvor solen skinner.

Polaroid brille med grå linser

Er man til tradtionelle solbriller og gerne vil bibeholde de naturlige farver, så skal man købe polaroid solbriller med grå linser, som kun reducere lysstyrken.

TIP: Hvis man ikke vil investere i alle typer linser, så kommer man langt hvis man køber et sæt med gule linser og 1 sæt med blå linser, på den måde dækker man de fleste behov.