Sponseret indlæg

 

Skal ferien holdes hjemme i år? Så giver det god mening at booke et sommerhus i Danmark med mulighed for at fiske. Her er Vestkysten et oplagt valg. For Vestkysten byder ikke kun på prægtig natur med brede vidder – den byder også på rigtig gode muligheder for fiskeri. 

Ferien behøver ikke gå sydpå for at stå på fantastisk fiskeri. For de lange kyststrækninger, søer og ikke mindst åer, der ligger langs den jyske vestkyst, egner sig perfekt til en hel fiskeferie eller miniferie med fiskestangen på slæb. 

Hvorfor leje et sommerhus?

Et sommerhus er lig med ferie. Det danner den helt perfekte base til at komme ud til områdets forskellige fiskesteder, og gør det nemt for dig at tage af sted på de bedste tidspunkter. Vil du gerne prøve at fiske efter ål, er der masser af sommerhuse i Blåvand, der giver dig mulighed for at have den perfekte base. 

Foretrækker du i stedet lystfiskeri ved høfderne på stranden, er der også gode muligheder for dette omkring Vejlby Klit og Bovbjerg bare for at nævne nogle af de mest populære steder. Mulighederne er mange omkring Vestkysten og giver dig med garanti mange gode timer sammen med din fiskestang. 

Husk fiskekortet på sommerhusferien 

Der er meget vand at finde langs den jyske vestkyst, så glem endelig ikke dit fiskekort, så du kan få tilladelse til at fiske de steder, du har udset dig. Er du især glad for at fiske efter laks, havørred, bækørred og stalling, kan åerne ved Henne og Vejers varmt anbefales. 

Undersøg gerne nærmere hvilke muligheder, der er langs kysten, og hvor du helst gerne vil hen. Alternativt kan du booke et sommerhus to forskellige steder i forlængelse af hinanden, hvis du har mere end én uge til rådighed. Det giver dig alletiders mulighed for at prøve noget forskelligt af og for at øge chancen for at komme hjem med en fisk eller to til aftensmaden. 

Book sommerhuset til fiskeferien tidligt 

Hvis du gerne vil være sikker på at kunne få et sommerhus i Blåvand, ved Bovbjerg eller måske Henne Strand, er du nødt til at være ude i god tid. Der er altid rift om de danske sommerhuse, men på grund af epidemien er der særligt meget rift om sommerhusene. 

Book derfor gerne allerede nu, så du ikke behøver gå på kompromis med, hvad du godt kunne tænke dig, eller hvor du helst gerne vil være. Ved at booke tidligt har du også god mulighed for nøje at planlægge, hvor der skal fiskes, hvilket udstyr der skal med og meget andet, som giver et godt grundlag for succes med fiskeriet. 

Tilbage er der kun at ønske en rigtig god fiskeferie!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.