Black Friday Fiskegrej – Fiskegrej på tilbud

De bedste Black Friday Fiskegrej tilbud på nettet.

Find dit fiskegrej på tilbud, og til den bedste pris her.

Viser 1–90 af 876 resultater

Black friday fiskehjul

Black friday er en dag fyldt med tilbud og hvilket bedre tidspunkt findes der ikke til at købe billigt fiskegrej. Der findes mange forskellige gode fiskehjul og vil man gerne forkæle sig lidt. På black friday kan du finde gode tilbud på fiskehjul fra kendte mærker som Abu Garcia, Penn, Daiwa, Shimano, Okuma, 13 Fishing og Dam. Man kan hurtigt komme igang lystfiskeri, da fiskehjul ikke er specielt dyre, men vil man have kvalitet, så kan det godt betale sig at gå efter de lidt dyre fiskehjul. Man kan finde mange gode fiskehjul til omkring 500kr. Vil du have et fiskehjul med en god bremse og glat overgang, så kommer du langt hvis du vil give omkring 1000kr. Du kan finde fiskehjul helt ned til et par hundrede kroner, hvis behovet ikke er så stort.

Black Friday fiskestænger

Trænger dine fiskestænger til en opgradering, så er det med at være hurtig. På black friday kommer der mange gode tilbud på fiskestænger hvor der kan spares en god klat penge. Blandt de populære fiskestænger kan du finde mærker som Berkely, Abu Garcia, Savage Gear og Sportex.

Fiskeudstyr Black Friday

Black Friday er en super undskyldning for at få grejtasken fyldt op igen. Måske du mangler den nye bulldog, præsten gennemløber eller en håndfuld blink til put and take. Skal du fiske efter gedder, så kan der også være gode tilbud. Skal der nye wobler eller gummidyr til kan det være en bekostelig affære, men hold øje med deals og rabatter, da nogle butikker skal af med restpartier eller rydder op på deres lager. Skal butikken rydde op eller gøre plads til nye vare, kan man nemlig være heldig og købe sit nye fiskegrej til indkøbspriser!

Black Friday Waders

Bliv klar til foråret og sommeren med et par fede Åndbare waders. Åndbare waders er ofte lidt dyre end tratinoelle waders, men er godt givet ud til de lange dage på kysten eller hvis man gerne vil kunne udnytte rækkeviden i put and take søen. 

Neopren Waders er klart favoritten og mest populære når det kommer til allround lystfiskeren, da de er gode varme og behagelige at have på. Især i vintermånederne er neopren waders gode, da neopren har en god isoleringseffekt. 

Gummi waders er det prisvenlige alternativ. Det gode ved gummi waders er de er 100% vandtætte og slidstærke hvis man køber nogle gode.