Spinnefiskeri

Hvad er spinnefiskeri

Spinnefiskeri er hvor man aktivt anvender sin fiskestang. Det er altså fiskeri hvor blink eller lignende kunstagn spinner gennem vandet. Når indspinningen er gennemført gentager man processen på ny og kaster ud igen. Dette gøre flere gange indtil man fanger en fisk. Det er vigtigt at afsøge forskellige områder og dybder i vandsøjlen. Man kan med fordel skinne ind i forskellige hastigheder, da dette bestemmer hvilken dybde man fisker på. Spinnefiskeri kan være fiskeri med spinner, blink, wobler, gennemløber og generelt kunstagn. Det handler som at holde bevægelse i agnen, så man lokker fisken til at hugge. Man kan dyrke spinnefiskeri til de fleste fiskearter, men primært er det rovfiskene, som lokkes på spin.

Forhandlere af spinnegrej

Guider, test og artikler om spinnefiskeri

Den gode fiskestang til spinnefiskeri

Man kan fiske spinnefiskeri med de fleste fiskestænger, men vil du øge dine chancer for at fange en fisk, så er en god spinnestang et must. Det er nemlig vigtigt at du vælge den helt rigtige fiskestang til dit spinnefiskeri. Den må eksempelvis ikke være for blød, da men ikke ville kunne kroge fisken ordenligt. Det er vigtigt at man køber en fiskestang til det fiskeri man gerne vil udøve. Man kan eksempelvis ikke anvende sin put and take fiskestang til Predator fiskeri, da fiskestangen ikke er stærk nok og man vil trække fighten ud på de store rovfisk.

Tilbud på fiskegrej til spinnefiskeri

Her på siden finder du en samling af fiskegrej til spinnefiskeri. Du kan finde spinner, blink, wobler og gennemløber på tilbud. Vi har gjort det nemt for dig at navigere igennem tilbud på fiskegrej og fundet de bedste deals på nettet.

Er du på udkig nye wobler til geddefiskeriet eller måske nogle fede micro blink til put and take, kan du nemt og hurtigt finde de mest populære produkter på tilbud. Du spare både tid og penge, da du kun behøves kigge et sted, men også nemt kan se rabatter og tilbud, så du får produktet til den bedste pris.

Fiskehjul til spinnefiskeri

Fastspole fiskehjul er det mest almindelige fiskehjul man anvender til lystfiskeri, det kommer enten med front bremse, bag bremse eller som baitrunner. Fastspole fiskehjulet er den som de fleste kender. Det er nemt at bruge og nemt at betjene. Fisker du spinnefiskeri i åen efter laks eller på kysten efter havørred, så er et stærk fastspole fiskehjul typisk vejen frem.

Her kan du finde et stort udvalg af gode fastspole fiskehjul på tilbud. Du kan se de forkskellige modeller og hurtig sammanlinge priser. Du kan finde tilbud på fiskehjul fra Shimano, Daiwa, Abu Garcia, Okuma, Dam, Quantum og Penn.

Fiskehjul med bagbremse

Mange af de ofte lidt billigere fiskehjul er med bagbremse, men det er nok en smagssag hvad man er til. Et fiskehjul med bagbremse er nemmere at indstille, men har tit ikke så blød en bremse, som fiskehjul med frontbremse. Er du til fiskeri med fiskehjul med bagbremse, så kan de finde dem på tilbud her.

Fiskehjul med frontbremse

Fiskehjul med frontbremse er perfekt til spinnefiskeri, og er ofte det mest anvendte af de seriøse lystfisker der f. De spinnehjul med frontbremse er nemlig tit stærkere og blødere end dem med bagbremse. Den blødere bremse på fiskehjulet gør at linen ikke frigives i ryk, men i bløde træk, så fisken ikke kan afkroge sig selv eller i værste tilfælde, nemlig at fiskelinen sprænger. Det er vigtig man sætter sig ind i anvendelsen af bremsen på sit fiskehjul. Er du på udkig efter et fiskehjul med frontbremse, så kan du se dem på tilbud her under.

Fiskehjul med baitrunner

Et fiskehjul med baitrunner funktion er uundværlig når du skal fiske efter karper eller stør. Det er dog ikke kun til dette specimen fiskeri, man kan anvende fiskhjul med baitrunner. Fisker du med powerbait i put and take, kan bart funktionen også være en god hjælp. Husk at find et baitrunner fiskehjul som passer til dit fiskeri. Skal du fiske efter karper eller stør skal fiskehjulet være mindst et størrelse 4000 og op til 10.000. Skal du derimod fiske i put and take så skal fiskehjulet max være et størrelse 3000.

Skal du fiske efter gedder med deadbait, så kan et baitrunner fiskehjul også anvendes til dette. Her kan man godt bruge de samme fiskehjul som til karper eller stør.

Multihjul

Spinnefiskeri med multihjul er ofte brugt til det tunge geddefiskeri, men kan også sagtens anvenden på kysten eller til aborre. Fiskeri med multihjul anvendes også til kaste fiskeri fra båd.

Se udvalget af multihjul på tilbud. Fishdeal finder de bedste rabatter, så du kun skal kigge et sted.

Fiskeudstyr til spinnefiskeri

Er du mest til spinnefiskeri, så er det en kæmpe fordel at have hænderne fri til at fiske, men stadig have sit fiskegrej og net i nærheden, samt bevare sin mobilitet. Her kommer udstyr som en fiskejakke, fiskevest eller magnet clips til net til sin ret. De fleste gode fiskejakker kommer med mulighed for montage af fiskenet på ryggen. Fiskejakkerne er udstyret med gode lommer til sine grejbokse og hvad man ellers har brug for. Fisker du på kysten så er et sæt gode waders også et must, da man skal gå mange kilometer med fuld oppakning.

Spinnefiskeri i put and take

Er du til spinnefiskeri i put and take, så er det vigtigt at have et bred sortiment af endegrej, da det typisk er afgjort på dagen hvad fiskene gerne vil have. Dette kan også hurtigt ændre sig, så man bør både have blink og spinnere i forskellige vægtklasser. Hold øje med overfladen og se om du kan spotte aktivitet. Her kan med fordel anvendes polaroid solbriller, så du nemmere kan se fiskene.

Spinnegrej til Predator, kyst og å fiskeri

Er du mere til de fritlevende fisk, som kan træffes i de danske søer, åer og kyster, så findes der meget lækkert spinnegrej til dette fiskeri.

Er du til predatorfiskeri i de danske søer og moser, så er fiskeri med wobler eller store gummidyr ikke til at komme udenom. Der iblandt skal dit net være stort nok til at rumme en stor grum gedde!

Skal du på jagt efter sølvtøj aka havørreden, så er et par gode waders et must, samt et bredt sortiment af blink som , Snurrebassen, Silling, Skruen og Westin seeker. Husk dit fiskegrej skal kunne tåle saltvand eller være beskyttet med saltvand.