Mest populære fiskehjul fra Daiwa

Fiskehjul fra Daiwa er blandt verdens bedste. Nogle af de bedste fiskehjul fra Daiwa er blandt andet det super populære Daiwa Exist, som beskrives som fremtidens fiskehjul!  Er du stadig til top kvalitet, men er på et budget, så kan man billigt købe Daiwa Fuego eller Daiwa Ninja, som begge er topklasse hjul til lystfiskeri. 

Daiwa Exist, Daiwa Fuego LT og Daiwa Ninja - 3 gode fiskehjul til den kræsne lystfisker

Daiwa er gennem de sidste par år blevet et af de mest populære brands når det kommer til fiskehjul. Dette skyldes flere ting. Daiwa har virkelig steppet op og har udkonkurreret de fleste på kvalitet og prisen.  Daiwa har været gode til at lade deres brand selv gøre arbejdet og lade lystfiskerne selv udtrykke hvad de syntes om produktet. Især deres seneste super fede fiskehjul som kommer i en LT udgave. Flere af disse fiskehjul indeholder også MagSeal, så en tur på kysten ikke er noget problem. Nogle af top modelleren er blandt andet Exist, Ballistic, Caldia LT og Luvias. Søger du nogle billigere modeller, men stadig gode, så kig efter Fuego LT med MagSeal, Exceler eller all time classic Daiwa Ninja / Ninja LT!

Mest populære fiskehjul fra Shimano

Shimano Stella, Shimano Stradic og Shimano Vanford - 3 gode fiskehjul fra Shimano i alle pris klasser

Shimano er en af klassens store drenge, som har lavet fiskehjul siden tidernes morgen. Shimano laver fiskehjul i alle prisklasser. Man kan købe fiskehjul fra Shimano fra få 100kr til flere 1000kr. Shimano er kendt for at lave alsidige fiskehjul. 

 

Spinnehjul er en af de mest populære valg blandt lystfiskere i Europa. Shimano har leveret topkvalitets spinnehjul i over 30 år. Dette års sortiment inkluderer  igen en række spændende udgivelser, der helt sikkert bliver favoritter blandt spinfiskere. Shimanos størrelse på deres  spinnehjul starter fra de små 1000 modeller til større 4000 eller 5000 modeller, hvilket betyder, at de er i stand til at dække et stort behov af målrettet artsfiskeri. For eksempel er der modeller til medefiskeri, predatorfiskeri og saltvandsfiskeri til større offshore fiskestørrelser, der er mere velegnede til arter som laks eller havbars.

Spinfisker forsøger løbende at finde en fordel i forhold til deres skællede fjende, og Shimano er altid på udkig efter måder at forbedre fiskeoplevelsen for at give lystfiskere den ekstra kant, der er nødvendig for at lande den højt værdsatte fangst. Spinnefiskeri er  stadig så populær, så Shimano-udviklere så et behov for et let, men ekstremt stærkt spin-hjul, der kunne håndtere de hårde Europæiske forhold. Ser man på en af de nye CI4-udvalg af fiskehjul, der tilbyder lystfiskere et carboninfuseret grafitrulle, der er ekstremt let og meget stærkt, hvilket giver mulighed, masser af års fiskeri efter hårdt kæmpende fisk. 

Shimano Stella

Det nye Shimano Stella FJ har det jævneste og mest effektive drev, som Shimano nogensinde har konstrueret med en hidtil uset holdbarhed. Introduktionen af ​​det nyudviklede Micro Module II med unikke geartænder og overfladedesign leverer fantastisk glathed og holdbarhed over den allerede uovertrufne Shimano Hagane gearkvalitet. Med 5 gange mere vandmodstand på grund af X-beskyttelse, bør de langsigtede virkninger af saltvandseksponering ikke skade lejernes glathed og drift, selv efter mange års brug. Silent Drive forbedrer yderligere Shimanos teknik i forfølgelsen af ​​perfektion, næsten ethvert toleranceaspekt på spolen, der kunne forbedres for at reducere rystelser og slør, er blevet fuldstændig revideret. Dette skaber den ultimative følelse og stilhed i operationen, der ikke mærkes i noget andet fiskehjul før Stella FJ. Hagane Gear, Hagane Body, X-Ship, G Free Body, Anti Tangle Rotor Long stroke Spool og en række andre vigtige Shimano-teknologier afrunder, hvad der er det nye benchmark, Stella FJ.

Isfiskestang

Fiskeri med elektrikerrør er nemt at anvende, når der kommer is på landets put and take søer. Selv om der er is på søerne, vil

Læs mere »

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *