Bedste gummidyr til put and take fiskeri

Her finder du et samlet overblink over de bedste gummidyr til put and take fiskeri

Fiskeri med gummidyr er blevet super populært de sidste par år og rigtig mange producenter kæmper om at få deres gummidyr ind på det danske marked. Vores eksperter har analyseret og testet forskellige gummidyr for at finde de mest populære og hvilke gummidyr der har mest potentiale. Fishdeal ikke alene tester gummidyr, men har også en aktiv prisrobot som hele tiden scanner nettet efter de bedste priser. 

Artiklens indhold
img

Tilbud på gummidyr til put and take

Vores prisrobot scanner de bedste danske webshops og finder de bedste produkter til den bedste pris. Vores hjemmeside opdatere løbende priserne, så du nemt og hurtigt kan finde det gummidyr, som du tænker er mest effektivt til dit fiskeri. Du kan finde tilbud på gummidyr fra producenter som Omura, FTM, berkley og Magic Trout. 

50 bedste gummidyr til put and take 2023

Omura Baits Okto

Formen på det bløde gummidyr Okto, minder om en stor larve. Den superbløde gummiblanding, er aromatiseret med en bananaroma, der øger chancerne for fangst. Denne kombination gør dette agn til en rigtig effektiv ørredlokkende stykke endegrej. Okto er ikke kun et våben på en krog med et tungstenshoved, men også som erstatning for bi-maddiker til klassisk ørredfiskeri. Dette gummidyr kan anvendes til aktivt eller passivt fisket.

Omura Baits Hero

Hero er et gummidyr der tilbydes i tre forskellige størrelser på 4, 5 og 7 cm. Så kan man finde en størrelse, som passer til hvilken type fiskedag og hvordan fiskene opføre sig. Den samme superbløde gummiblanding anvendes i alle størrelser. Sammen med den effektive bananaroma, har dette agn vist sig at være ekstremt fangstfremmende, især inden for ørredfiskeri. Omura Hero  er et perfekt agn til den kræsne ørredfisker, Den lamellnære krop og den fint tilspidsede hale af Hero gummidyret genererer trykbølger og mikrovibrationer, der frister fisken til at bide. Et sand must i grejboksen. 

Pongo og Snake fra Omura Baits

Disse tog stor sælgende gummidyr behøver på ingen måde en fancy intro, da de at flere parameter har vist deres værd. Pongo er især kendt for sin specielle haletudse form som de fleste ørred elsker plus den endda kan fiskes uhyre langsomt uden alt muligt specielt grej. Pongo kommer i 2 størrelser, og underligt nok er det den største som har krævet sine fleste ofre. Dette gummidyr er super effektiv til den nye men bestemt også øvede lystfisker.  Snake kommer i en mere slange lignede form, som er en del længere, og ligner mest en stor fed orm. Især special arterne har haft en kærlighed til dette gummidyr. 

Berkley Honey worms

Endnu en fremragende produkt som ikke behøves noget større intro. Disse genialt gummidyr er nok nogen af de mest effektivt og de gummidyr der har været længst tid på markeds lige efter powergrub! Faktisk kan disse fiskes på alle tænkelige måder og de fanger også fisk på bare et passivt rig. Et samlet rig som unirig eller spinbait rig er nok til disse effektive dræber gummidyr at udradere en proppet, så med dovne ørred. Fiskeri du dem rigtigt, kan du komme langt ved kun at gå og spotfiske! 

Troutbite

Dansk produceret gummidyr, som er blevet en storfanger i de danske put and take søer. Ikke nok med de er dansk produceret, så er de også fri for blødgøringsmiddel! Du kan fiske dem efter en bombarda, løs eller med cheburaskha hvis du skal længere ned i vandsøjlen.