Her på siden finder du et udvalg af endegrej til fiskeri efter ørred i put and take. Du kan spare op til 60%*

Vi har gjort det nemt og samlet alle de bedste endegrej til put and take et sted, fra de bedste butikker.

Artiklens indhold
img

Bedste Put and take blink - endegrej

Fiskeri med blink i put and take - Se flere tilbud her under!

Fiskeri med blink er en meget effektiv metode til at fange ørred i en put and take sø. Fremgangs måden er ret simpel. Man binder et blink på sin line og kaster det ud. Straks efter blinket har ramt vandet spinner man langsomt ind igen. Denne proces gentages kontinuerligt. Er fiskesøen dit dybere ventes der lidt med at skinne ind. Blink til put and take fiskeri kommer i mange modeller og former. De mest kendte er blink, som AKKOI, Fidus, og Stripper blinket. Fælles for disse blink er de er alle ret små og har en helt unik gang i vandet. Spinner man rigtigt ind i et meget langsomt tempo og fisken er sultne, så der stort set dømt fangst garanti. Gå efter blink som vejer under 10 gram og gerne mindre end det. I put and take er det ofte jo mindre jo bedre. Man skal selfølgelig også kunne kaste blinket ud med sin spinnestang.

TIP: Anvend gerne et forfang af flourcarbon, så fiskene ikke opdager din fiskeline.

Fiskeri med powerbait i put and take

Fiskeri med powerbait er en af de mest populære metoder til fiskeri i put and take. Det er nemlig kun fantasien der sætter grænser. Man fiske med powerbait både massivt på bunden, med prop eller efter bombarda. EN af de mest effektive metoder til at fange regnbueørred i put and take, er aktiv fiskeri med powerbait. Husk det er vigtigt at forme sit powerbait, så det rotere når man spinner ind. Find de bedste tilbud på powerbait her  

Viser 1–20 af 220 resultater

Fiskeri med Gennemløber til put and take

Er man til lidt mere avanceret fiskeri i put and take søen, så kan fiskeri med gennemløber være yderst givende. En gennemløber er et blink, hvor man tråder sin fiskeline hele vejen igennem blinket og binder linen fast i en krog eller springring hvor i krogen sidder. Fordelen ved denne løsning er at fisken ikke kan vriste sig fri af tre-krogen på almindeligvis. Derfor kan fiskeri med gennemløber give en højere landings rate. Der findes mange gode gennemløbere på market. En gennemløber må dog ikke være for tung, da den ikke kan fiskes så langsomt som det burde. Gennemløbere som MUSH, Præsten, Snapshot, Trutta, MO Inline og snurrebassen er alle rigtig populære. De fåes alle i nogle størrelser, som passer perfekt til put and take fiskeri.

Fiskeri med spinner i put and take søen

Fiskeri med spinner er gået lidt i glemmeboksen. Det er lidt en skam, for den gamle spinner kan stadig nogle tricks i put and take søen. Det roterende spinnerblad sender nemlig voldsomme vibrationer ud i vandet. Dette kan loke de sultne ørred til at hugge. Man kan sågar lokke stillestående fisk, ved at vippe spinnerbladet op og ned foran dem. MeppsVibrax og Magic Trout spinnere er et godt bud på en put and take dræber. Køb max spinner i strørrelse 3 og gerne i størrelserne 1 og 2 hvis det er muligt. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs mere