Predator fiskegrej

Skal du på jagt efter søens rovfisk, skal du bruge fiskegrej til predator fiskeri. Alt efter hvilken rovfisk du vil fange skal man købe en fiskestang, som netop passer til dette fiskeri. I princippet kan man godt delvis bruge samme fiskestang, men at sige at det kan gøres uden problem er en fejl information. Her på siden kan du finde et udvalg af forskellige produkter og kategorier af Predator fiskegrej.

Forhandlere af predator fiskegrej

Guider og test af predator fiskegrej

Hvad er predator fiskeri?

Predator er fiskeri efter rovfisk. I Danmark er det fisk, som gedde, sandart og aborre der høre under predator fiskeri. Når man skal fiske efter disse rovfisk, skal der anvendes fiskegrej, som er lavet til netop dette formål. Predator fiskeri er et voksende fænomen i Danmark og især catch and release delen. Predator fiskeri er målrettet fiskeri efter rovfisk, hvor man fisker enten aktivt eller massivt efter disse fisk. Alle de danske rovfisk kræver forskellige typer af fiskegrej og teknikker. Den typiske Predator fisk i Danmark er gedden. Gedden er den største hjemmehørende rovfisk og kan bliver et godt stykker over en meter lang! Der efter kommer den danske national fisk aborren. Aborren er en af de mest hyppigste fiskearter og nem at fange. En af de svære rovfisk er sandarten, da det er en meget sky fisk, som hugger forsigtigt og vokser meget langsomt.

xrap otus

Hvilket fiskegrej skal man bruge til predator fiskeri?

Skal du på jagt efter den danske top fisk gedden, kræver det kraftigt udstyr. Nogle skriver at man godt kan anvende almindelig spinnestænger, som til kysten eller put and take til geddefiskeri, men dette er forkert information. Ved at anvende for let fiskegrej forlænger du tiden hvor du fighter fisken og der ophobes mælkesyre, som gedden ikke kan komme af med og den vil på sigt dø! Skal du fiske efter gedder anbefales der en fiskestang med en kastevægt fra 50 gram og gerne højere. Mange endegrej til geddefiskeri vejer mellem 70 til 150gram! Anvender du den forkerte fiskestang risikere du den knækker. Er du mere til den stribede tiger aborren, så kan du godt gå ned i vægt med en kastevægt fra 15gram. Fiskeri efter aborre sker ofte ved fiskeri med jigs med jighoved eller drop shot fiskeri. Skal man give sig i kast med fiskeri efter sandart kan man altid bruge sin geddestang, da sandarten og kan vokse sig store. Skal du fiske sandart er det en fordel at anvende et tykt forfang af flourcarbon. Brands som Savage Gear, Westin, Dawia og Abu Garcia laver alle noget godt fiskegrej til Predator fiskeri. Mange starter med at anvende et almindeligt fastspole fiskehjul, men flere og flere ender med at købe en trigger fiskestang med multihjul, da det er lettere at stå med i længere tid.

Predator fiskegrej på tilbud

Det behøves ikke være dyrt at komme igang med predator fiskeri og ofte kan du finde gode tilbud på fiskestænger og fiskehjul. Find dit næste fiskegrej til predator fiskeri på tilbud her og spar dig selv køreturen ud til den lokale, hvor priserne typisk er højere end de store online webshops. 

Udvalget her på siden er hentet fra de bedste og største online danske grejbutikker

Bestiller du et fastspole hjule eller et multihjul online, er det ofte muligt at butikken også kan spole fletlinen op på fiskehjulet for at. her kan der være penge at spare da du kun betaler for det antal meter du skal bruge.

predator fiskeri