Endegrej til put and take fiskeri

Her på siden finder du et udvalg af endegrej til fiskeri efter ørred i put and take. Du kan spare op til 60%*

Vi har gjort det nemt og samlet alle de bedste endegrej til put and take et sted, fra de bedste butikker. 

bulldog blink
55,-

Bulldog blinket så super effektiv til de dybere søer eller de dage hvor du skal helt ned til bunden, hvor du kan køre en langsom indspinning, eller med mere fart over feltet på lavt vand.

westin tilbud gennemløber put and take 3 gram
39,95,-
49,-

UV reflekterende maling, som sikrer maksimal UV-effekt. 
Både i dæmpet belysning og høj sol har UV farverne vist sig effektive.

tilbud powerbait billigt
29,50,-
65,-

Powerbait er det mest fangede bait inden for fiskeri i put and take. Regnbueørred er vilde med hvidløg. Vælg mellem flere varianter !

Se flere tilbud her under!

bedste Put and take endegrej

Fiskeri med blink i put and take

Fiskeri med blink er en meget effektiv metode til at fange ørred i en put and take sø. Fremgangs måden er ret simpel. Man binder et blink på sin line og kaster det ud. Straks efter blinket har ramt vandet spinner man langsomt ind igen. Denne proces gentages kontinuerligt. Er fiskesøen dit dybere ventes der lidt med at skinne ind. Blink til put and take fiskeri kommer i mange modeller og former. De mest kendte er blink, som AKKOI, Fidus, og Stripper blinket. Fælles for disse blink er de er alle ret små og har en helt unik gang i vandet. Spinner man rigtigt ind  i et meget langsomt tempo og fisken er sultne, så der stort set dømt fangst garanti. Gå efter blink som vejer under 10 gram og gerne mindre end det. I put and take er det ofte jo mindre jo bedre. Man skal selfølgelig også kunne kaste blinket ud med sin spinnestang.

TIP: Anvend gerne et forfang af flourcarbon, så fiskene ikke opdager din fiskeline. 

Akkoi blink put and take IAM blink
39,-
----

Det mest solgte put and take blink i 2018 og 2019. Crystal er et universal put and take blink, som kan fiskes langsomt eller hurtigt.  Akkoi blinket kommer i mange farver!

fidus micro blink
29,-
30,-

Fidusen er et super effektivt blink til put and take fiskeri. Blinket har en bred bæreflade, som gør man kan fiske det meget langsomt. 

Stripper blink put and take endegrej
29,-
39,50,-

Det klassiske stripper blink har bevist sig en sand dræber i over et årti. Både 4 og 7grams versionen er perfekt til put and take fiskeri.

Fiskeri med Gennemløber til put and take

Er man til lidt mere avanceret fiskeri i put and take søen, så kan fiskeri med gennemløber være yderst givende. En gennemløber er et blink, hvor man tråder sin fiskeline hele vejen igennem blinket og binder linen fast i en krog eller springring hvor i krogen sidder. Fordelen ved denne løsning er at fisken ikke kan vriste sig fri af tre-krogen på almindeligvis. Derfor kan fiskeri med gennemløber give en højere landings rate. Der findes mange gode gennemløbere på market. En gennemløber må dog ikke være for tung, da den ikke kan fiskes så langsomt som det burde. Gennemløbere som MUSH, Præsten, Snapshot, Trutta, MO Inline og snurrebassen er alle rigtig populære. De fåes alle i nogle størrelser, som passer perfekt til put and take fiskeri.  

Flere tilbud på fiskegrej til put and take

Fiskeri med spinner i put and take søen

Fiskeri med spinner er gået lidt i glemmeboksen. Det er lidt en skam, for den gamle spinner kan stadig nogle tricks i put and take søen. Det roterende spinnerblad sender nemlig voldsomme vibrationer ud i vandet. Dette kan loke de sultne ørred til at hugge. Man kan sågar lokke stillestående fisk, ved at vippe spinnerbladet op og ned foran dem. Mepps, Vibrax og Magic Trout spinnere er et godt bud på en put and take dræber. Køb max spinner i strørrelse 3 og gerne i størrelserne 1 og 2 hvis det er muligt. 

Det bedste endegrej til put and take - fiskegrej

Siden her indeholder beskrivelser af fiskegrej til put and take. Her finder du beskrivelser af de forskellige fisketeknikker, som fiskeri med blink, gennemløber og spinner. Du kan finde et udvalg af det meste populære fiskegrej til fiskeri i put and take.